Om Sagene Bryggeri

 

Sagene Bryggeri er et nytt bryggeri, etablert i selve hjertet av Oslo ved bredden av Akerselva. I ærverdige lokaler i Hjula veveri – i et område på Sagene, med betydningsfull industrihistorie, ønsker vi å brygge og utvikle vårt gode øl. Der det en gang satt flittige veversker og vevde stoffer til Oslos befolkning, brygges det nå håndverks øl til nye generasjoner.

Bryggeriet har som målsetning å lage øl som kan konkurrere med de beste med hensyn til kvalitet og smak. Vi ønsker en bred distribusjon av våre produkter, og har derfor inngått et samarbeid med Rema 1000 på dagligvaresiden, samt Vinmonopolet, barer og restauranter.

Vi ønsker å gi folk et øl de kan være stolte av.

Vi har ubeskjedent nok som ambisjon å bli ”Oslo ølet”.

I en tid hvor dominerende aktører i Norges bryggeribransje legger ned lokal bryggeriproduksjon, ønsker Sagene bryggeri – som en motvekt til dette, å ha et godt og viktig samarbeid med et lokalt bryggerimiljø i Arendal.

Norges nest eldste bryggeri – Arendals bryggeri, produserer våre øl-resepter for distribusjon til dagligmarkedet. Sammen opprettholder og utvikler vi lokal bryggerikompetanse for fremtiden.

Vi er stolte av det vi har fått til på bryggeriet i Sagveien. Her har vi også et eget bryggeriutsalg med butikksortiment, tilgjengelig både for privatpersoner og firmakunder.

Bryggerilokalet kan også bookes for tilstelninger og events for de som ønsker dette. Vi avholder også ølsmakingskurs i regi av vår bryggerimester for grupper på 20 og oppover.